Guide til reisemålet

Dra til Franklin med sin avslappende stemning

Opplev den unike karakteren til Franklin ved å bo i en feriebolig. De som reiser hit setter stor pris på det avslappende mijøet i byen. Når du drar hit vil du dessuten få akemuligheter, et stort basketballmiljø og vakre turstier. Detroit Zoo og Motown historisk museum er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Franklin

Håper du på å finne severdigheter å utforske når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt som gjør Franklin til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

 • Detroit Zoo (13,9 km)
 • Oakland Hills Country Club (3,1 km)
 • Waterford Oaks Waterpark (15,7 km)
 • Paradise Park (16,4 km)
 • Red Oaks Waterpark (17,5 km)
 • Oasis golfsenter (17,8 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Franklin

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Franklin et supert sted å reise. Her er noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Union Lake (14,2 km)
 • Maybury delstatspark (21,1 km)
Transport

Transport i og rundt Franklin

Fly til Pontiac, Michigan (PTK-Oakland County internasjonale flyplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 18,2 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, er det også mulig å fly til Detroit, Michigan (DET-Coleman A. Young Municipal), som ligger 28,1 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Franklin, MI, US?

I 2019 har vi 122 feriehus du kan velge blant i nærheten av Franklin. Med blant annet 86 Hus og 30 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Franklin finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Franklin?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 86 Hus i Franklin. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Franklin, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 30 selvforsynte ferieboliger
 • Townhouse: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 27 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Franklin?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Franklin. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.