Hvor bør jeg bo ved Vorderer Westen, Kassel?

I 2019 har vi 15 feriehus du kan velge blant i nærheten av Vorderer Westen. Med blant annet 13 Ettromsleiligheter og 13 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Vorderer Westen finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Vorderer Westen?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Ettromsleiligheter i Vorderer Westen. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Vorderer Westen, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 13 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Vorderer Westen?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 10 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Vorderer Westen. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Vorderer Westen venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

  Opplev den unike karakteren til Vorderer Westen ved å bo i en feriebolig. Byen er kjent for koselige kaffebarer, et fantastisk uteliv og spennende butikker. Når du i tillegg har den hyggelige lokalbefolkningen, vil du neppe bli skuffet. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

  Aktiviteter og attraksjoner i Vorderer Westen

  Har du lyst å finne severdigheter å utforske når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt det som gjør Vorderer Westen så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Wilhelmsthal pallasspark (9,2 km)
  • Escheberg Golf Club (17,7 km)

  Få flotte naturopplevelser i Vorderer Westen

  Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Vorderer Westen et supert sted å reise. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Karlsaue park (2,6 km)
  • Bergpark Wilhelmshöhe (3,4 km)
  • Wilhelmsthal pallasspark (9,2 km)
  • Tanzwerder (17,1 km)