AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Quincy og området rundt venter på deg med sine historiske plasser

Nyt områdets arkitektur, historie og katedral med en feriebolig i Quincy som base. Byen tiltrekker seg mange besøkende med et levende studentmiljø, et trivelig elveområde og flotte restauranter. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Quincy

Har du lyst å finne de beste tingene å se og gjøre når du er i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt det som er så gøy med Quincy. Dette er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Westview golfbane (3,6 km)
  • Sawyer's Creek Fun Park (27 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Quincy

Fly til Quincy, Illinois (UIN-Quincy regionale flyplass-Baldwin Field), den nærmeste flyplassen, som ligger 15,9 km fra sentrum av byen.

Dersom du heller vil reise med tog, er hovedstasjonen Quincy Station.

Hvor bør jeg bo ved Quincy, IL, US?

I 2020 har vi 15 feriehus du kan velge blant i nærheten av Quincy. Med blant annet 6 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Quincy finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Quincy?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 6 Hus i Quincy. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Quincy, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Gjestehus: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Quincy?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 15 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Quincy. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.