Hvor bør jeg bo ved Staffolo, IT?

I 2018 har vi 126 feriehus du kan velge blant i nærheten av Staffolo. Med blant annet 41 Ettromsleiligheter og 40 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Staffolo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Staffolo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Staffolo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Senigallia Marzocca stasjon: 616 ferieboliger
 • Jesi stasjon: 770 ferieboliger
 • San Severino Marche stasjon: 431 ferieboliger
 • Frasassi-grottene: 505 ferieboliger
 • Luigi Paolucci museum: 648 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Staffolo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Staffolo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 41 Ettromsleiligheter i Staffolo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Staffolo, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 40 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 30 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 19 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hus på landet/gods og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Staffolo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 92 ferieboligene med basseng vi har i Staffolo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Staffolo

  Opplev den unike karakteren til Staffolo ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.