Hvor bør jeg bo ved Famagusta, CY?

I 2018 har vi 2 453 feriehus du kan velge blant i nærheten av Famagusta. Med blant annet 1 438 Villaer og 651 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Famagusta finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Villaer i Famagusta?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1 438 Villaer i Famagusta. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Famagusta, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 651 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 643 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 281 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Famagusta?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 1 346 ferieboligene med basseng vi har i Famagusta. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Famagusta

  Kypros betyr sol og varme, strender og turkisklart hav, avslapning og eventyr. God mat og vin får man også på denne vakre øyen innerst i Middelhavet. Leier du en feriebolig i Famagusta, kan du nyte ferien din på akkurat den måten du vil og har en unik frihet.

  Famagustas beliggenhet og historie

  Famagusta (Ma?usa på tyrkisk) ligger i den tyrkiskstyrte delen nord på Kypros og er en vakker historisk by. Allerede i middelalderen ble Famagusta en viktig handelsby med sin stragegiske plassering i den østlige Middelhavsregionen. Arkitekturen vitner ennå om Famagustas storhetstid og den fascinerende historien er tydelig.

  Severdigheter i Famagusta

  Famagustas bymurer er ikke til å unngå å legge merke til. Havnen, palasset og de mange kirkene er også eksempler på den vakre og mangfoldige arkitekturen. Det å vandre gatelangs i gamlebyen og se på hus er en opplevelse. Bronsealderbosetningen Engomi-Alasia og den gamle romerske byen Salamis er også verdt en utflukt. Med en feriebolig har du alltid et sted å hvile ut og du kan lage mat når du vil. Det kypriotiske kjøkkenet er rikt, og en får god mat og lokalprodusert vin mange steder.

  Fritidsmuligheter i Famagusta

  Strendene på Kypros er mange og familievennlige og innbyr til badeferie og avslapning. Det er også gode mange forskjellige typer vannsport å velge blant. Både i innlandet og langs kysten er det fine muligheter for turgåing og sykling. Båtutflukter er også populært. Nyt friheten du har med en feriebolig og legg aktivitetene dine akkurat når du vil!