Hvor bør jeg bo ved Essaouira, MA?

I 2019 har vi 383 feriehus du kan velge blant i nærheten av Essaouira. Med blant annet 155 Hus og 75 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Essaouira finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Essaouira?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Essaouira. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Essaouira strand: 372 ferieboliger
 • Ounara campingplass: 370 ferieboliger
 • Place Moulay el Hassan: 369 ferieboliger
 • Ounara moské: 367 ferieboliger
 • Essaouira Mogador golfbane: 368 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Essaouira på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Essaouira?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 155 Hus i Essaouira. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Essaouira, finner du:

 • Villaer: 75 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 72 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 67 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gjestehus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Essaouira?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 141 ferieboligene med basseng vi har i Essaouira. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøkende elsker Essaouira med sine historiske plasser

  Områdets historie og livemusikk er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Essaouira. Byen tiltrekker seg mange besøkende med gode surfeforhold, vakre strender og vindsurfingsmuligheter. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

  Gjennomsnittsværet for ulike sesonger i Essaouira

  Dersom du har lyst å gjøre aktiviteter som passer best i varmt vær, er september, oktober, august og juli de varmeste månedene, med en gjennomsnittstemperatur på 22 grader.

  Utforsk strendene og andre trekk ved naturen i Essaouira

  Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Essaouira det perfekte reisemål. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Essaouira strand (1,8 km)
  • Sidi Kaouki-stranden (18,7 km)
  • Ounara campingplass (21,2 km)