Hvor bør jeg bo ved Delhi, NY, US?

I 2018 har vi 297 feriehus du kan velge blant i nærheten av Delhi. Med blant annet 169 Hus og 36 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Delhi finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Delhi?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Delhi. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Foothills senter for utøvende kunst: 250 ferieboliger
 • Hanford Mills-museet: 263 ferieboliger
 • Ommegang brenneri: 291 ferieboliger
 • Damaschke Field: 255 ferieboliger
 • Hartwick College: 253 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Delhi på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Delhi?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 169 Hus i Delhi. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Delhi, finner du:

 • Hytter: 36 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 36 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 36 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Delhi?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 59 ferieboligene med basseng vi har i Delhi. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Delhi

  Opplev den unike karakteren til Delhi ved å bo i en feriebolig. Byen er særlig populær for spennende butikker og flotte restauranter. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

  Opplev den fantastiske naturen i Delhi

  Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Delhi skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Canada Falls, Margaretville (22,8 km)
  • Cooperstown All Star Village Fields (25,7 km)