Hvor bør jeg bo ved Rothenburgsort, Hamburg?

I 2018 har vi 14 feriehus du kan velge blant i nærheten av Rothenburgsort. Med blant annet 13 Leiligheter/sameie og 11 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Rothenburgsort finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Rothenburgsort?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Rothenburgsort. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Ballinstadt Auswanderwelt Hamburg: 506 ferieboliger
  • Hamburg Hbf: 501 ferieboliger
  • Quickborn Süd stasjon: 445 ferieboliger
  • Norderstedt Friedrichsgabe stasjon: 340 ferieboliger
  • Norderstedt Mitte stasjon: 426 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Rothenburgsort på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Rothenburgsort?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Leiligheter/sameie i Rothenburgsort. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Rothenburgsort, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 11 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Rothenburgsort?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Rothenburgsort. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.