Hvor bør jeg bo ved San Martin del Pimpollar, ES?

I 2018 har vi 141 feriehus du kan velge blant i nærheten av San Martin del Pimpollar. Med blant annet 118 Bungalower og 118 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av San Martin del Pimpollar finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker San Martin del Pimpollar?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i San Martin del Pimpollar. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Ermita de San Roque: 358 ferieboliger
 • Castillo de Mombeltran: 298 ferieboliger
 • Nuestra Senora de la Asuncion kirke: 301 ferieboliger
 • Abejas del Valle: 273 ferieboliger
 • Candeleda Plaza: 292 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i San Martin del Pimpollar på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Bungalower i San Martin del Pimpollar?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 118 Bungalower i San Martin del Pimpollar. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i San Martin del Pimpollar, finner du:

 • Hytter: 118 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 118 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i San Martin del Pimpollar?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 22 ferieboligene med basseng vi har i San Martin del Pimpollar. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Nyt San Martin del Pimpollars landskap med flotte fjell

  Fjellene og parkene utgjør fantastiske omgivelser for ferien til San Martin del Pimpollar. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.