Hvor bør jeg bo ved Givrand, FR?

I 2019 har vi 1 272 feriehus du kan velge blant i nærheten av Givrand. Med blant annet 543 Hus og 348 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Givrand finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Givrand?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 543 Hus i Givrand. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Givrand, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 348 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 344 selvforsynte ferieboliger
 • Husvogner/campingvogner: 208 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Villaer og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Givrand?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 561 ferieboligene med basseng vi har i Givrand. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Givrand

  Oppdag den unike sjarmen til Givrand med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

  Sightseeing i og rundt Givrand

  Har du lyst å finne severdigheter å utforske når du er i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt det som gjør Givrand så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

  • Olonnes Golf (18,9 km)
  • Explora park (19,6 km)
  • Thermes Marins de Saint-Malo (19,9 km)