Hvor bør jeg bo ved Cerisy-la-Salle, FR?

I 2019 har vi 191 feriehus du kan velge blant i nærheten av Cerisy-la-Salle. Med blant annet 109 Hus og 34 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Cerisy-la-Salle finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Cerisy-la-Salle?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 109 Hus i Cerisy-la-Salle. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Cerisy-la-Salle, finner du:

 • Bungalower: 34 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 34 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 34 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gårdshus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Cerisy-la-Salle?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 27 ferieboligene med basseng vi har i Cerisy-la-Salle. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen din til Cerisy-la-Salle

  Opplev den unike karakteren til Cerisy-la-Salle ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

  Sightseeing i og rundt Cerisy-la-Salle

  Har du lyst å finne de beste tingene å se og gjøre når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt det som gjør Cerisy-la-Salle så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Champrepus Zoo (22,9 km)
  • Coutainville golfklubb (24 km)
  • Lessay flyplass (25,6 km)

  Opplev den fantastiske naturen i Cerisy-la-Salle

  Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i Cerisy-la-Salle. Dette er et par av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Coutances botaniske hage (12,9 km)
  • Saint-Martin de Brehal-stranden (26,7 km)