AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Dra til Aurich med sine kunstgallerier

Områdets kunst og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Aurich. Noe av det som er mest populært med byen er at den har spennende butikker. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Aurich

Leter du etter severdigheter å utforske når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt som gjør Aurich til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Erlebnispark-Norddeich (28,4 km)
  • Wilhelmshaven-Friesland golfklubb (33,4 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Aurich

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Aurich et supert sted å reise. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Wiesmoor Landschaftspark (14,5 km)
  • Ottermeer (14,6 km)
  • Niedersachsen Waddensee nasjonalpark (19,8 km)
  • Julianenpark (28,5 km)

Hvor bør jeg bo ved Aurich, DE?

I 2020 har vi 1 705 feriehus du kan velge blant i nærheten av Aurich. Med blant annet 397 Hus og 1 176 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Aurich finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Aurich?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 397 Hus i Aurich. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Aurich, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 1 176 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 8 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 44 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Aurich?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 192 ferieboligene med basseng vi har i Aurich. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.