Guide til reisemålet

Dra til Lessay med sin hyggelige lokalbefolkning

Oppdag den unike sjarmen til Lessay med en privat feriebolig som utgangspunkt. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Lessay

Leter du etter de beste tingene å se og gjøre når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt som gjør Lessay til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Lessay flyplass (1,6 km)
  • Coutainville golfklubb (19,2 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Lessay

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Lessay et supert sted å reise. Dette er noen av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Coutances botaniske hage (19,6 km)
  • Cotentin og Bessin sumpland (22,1 km)
  • Barneville-stranden (24,4 km)
  • Carteret-stranden (27,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Lessay

Fly til Jersey (JER), den nærmeste flyplassen, 48,6 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Lessay, FR?

I 2019 har vi 421 feriehus du kan velge blant i nærheten av Lessay. Med blant annet 288 Hus og 27 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Lessay finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Lessay?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 288 Hus i Lessay. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Lessay, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 27 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 32 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 50 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Lessay?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 32 ferieboligene med basseng vi har i Lessay. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.