Guide til reisemålet

Nyt Hornbergs landskap med flotte skoger

Nyt blant annet templer når du drar til Hornberg. Byen ønsker sine besøkende velkommen med flotte skoger, fantastiske forhold for snowboard og dykkemuligheter. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Hornberg

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som gjør Hornberg så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Park mit allen Sinnen (6,6 km)
  • Schwarzwald alternative bjørne- og ulvepark (21,5 km)
  • Gütermann Gutach golfklubb (21,6 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Hornberg

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Hornberg et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Kurtgarten-parken (7,6 km)
  • Triberger Wasserfälle (8,4 km)
  • Blindensee (10,4 km)
  • Kandel (23,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Hornberg

Fly til Strasbourg (XER-Boulevard de Metz bussholdeplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 57 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du vurdere å fly til Strasbourg (SXB-Strasbourg internasjonale flyplass), som ligger 59,7 km unna.

Dersom du heller vil reise med tog, så er hovedstasjonen i byen Hornberg stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Hornberg, DE?

I 2019 har vi 541 feriehus du kan velge blant i nærheten av Hornberg. Med blant annet 34 Hus og 485 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Hornberg finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Hornberg?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 34 Hus i Hornberg. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Hornberg, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 485 selvforsynte ferieboliger
  • Gårdshus: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Hus på landet/gods: 4 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Hornberg?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 63 ferieboligene med basseng vi har i Hornberg. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.