Hvor bør jeg bo ved Kronburg, DE?

I 2019 har vi 52 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kronburg. Med blant annet 39 Leiligheter/sameie og 38 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kronburg finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Kronburg?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Kronburg. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Schwaben gårdsmuseum: 161 ferieboliger
 • Waltenhofen Oberdorf bei Immenstadt Martinszell stasjon: 813 ferieboliger
 • Kempten (Allgäu) Ost stasjon: 530 ferieboliger
 • Günzach stasjon: 314 ferieboliger
 • Kempten St. Mang stasjon: 617 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Kronburg på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Kronburg?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 39 Leiligheter/sameie i Kronburg. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kronburg, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 38 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 13 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Kronburg?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Kronburg. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Kronburg

  Nyt blant annet interessante museer når du drar til Kronburg. Denne byen har noe for enhver. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.