Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Almendral de la Canada

Opplev den unike karakteren til Almendral de la Canada ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Almendral de la Canada

Leter du etter severdigheter å utforske under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt som gjør Almendral de la Canada til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

 • Navaluenga golfklubb (25,5 km)
 • Escalona Golf Village (27,3 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Almendral de la Canada

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Almendral de la Canada det perfekte reisemål. Her er noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Romersk bro (27 km)
 • Sierra de Gredos regionale park (40,3 km)

Hvor bør jeg bo ved Almendral de la Canada, ES?

I 2019 har vi 78 feriehus du kan velge blant i nærheten av Almendral de la Canada. Med blant annet 20 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Almendral de la Canada finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Almendral de la Canada?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Almendral de la Canada. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Hormigos rådhus: 93 ferieboliger
 • Burgohondo kloster: 284 ferieboliger
 • Navaluenga golfklubb: 272 ferieboliger
 • Santa Maria la Mayor Parish: 39 ferieboliger
 • Talavera de la Reina stasjon: 45 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Almendral de la Canada på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Almendral de la Canada?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 20 Hus i Almendral de la Canada. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Almendral de la Canada, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 48 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 48 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Almendral de la Canada?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 36 ferieboligene med basseng vi har i Almendral de la Canada. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.