Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Saint Martial Entraygues

Opplev den unike karakteren til Saint Martial Entraygues ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Saint Martial Entraygues

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Saint Martial Entraygues et ypperlig sted å reise. Dette er et par av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Jean Saintangel-hagen (4 km)
  • Gimel-fallene (22 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Saint Martial Entraygues

Fly til Brive-la-Gaillarde (BVE – Brive – Vallée de la Dordogne), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 39,3 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Aurillac (AUR-Tronquieres), som ligger 43 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Saint Martial Entraygues, FR?

I 2019 har vi 109 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint Martial Entraygues. Med blant annet 40 Hus og 8 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Saint Martial Entraygues finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Saint Martial Entraygues?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Saint Martial Entraygues. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Chateau de St. Laurent-les-Tours: 790 ferieboliger
  • Musée du cloître André Mazyerie: 348 ferieboliger
  • Puybrun stasjon: 944 ferieboliger
  • Vayrac stasjon: 1 098 ferieboliger
  • Laroquebrou stasjon: 277 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Saint Martial Entraygues på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Saint Martial Entraygues?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 40 Hus i Saint Martial Entraygues. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint Martial Entraygues, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 8 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 11 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint Martial Entraygues?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 56 ferieboligene med basseng vi har i Saint Martial Entraygues. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.