AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Troy

Opplev Troy og alt det du finner av interessante museer, monumenter og katedral her. Byen tiltrekker seg mange besøkende med et levende studentmiljø, morsomme sportsarrangementer og hyggelige kaféer. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Troy

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Troy. Her er bare noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Douglas Park (32,6 km)
  • Luverne Park (33,3 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Troy

Fly til Montgomery, AL (MGM-Montgomery regionale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 66,7 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Troy, AL, US?

I 2020 har vi 9 feriehus du kan velge blant i nærheten av Troy. Med blant annet 3 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Troy finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Troy?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 3 Hus i Troy. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Troy, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 4 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Troy?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 8 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Troy. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.