Guide til reisemålet

Besøkende elsker Garrucha med sin hyggelige lokalbefolkning

De botaniske hagene og strendene utgjør fantastiske omgivelser for ferien til Garrucha. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med spennende butikker og flotte restauranter. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Garrucha

Er du på jakt etter attraksjoner å besøke når du er i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt som gjør Garrucha til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Mojacar marina golfklubb (3,3 km)
  • Desert Springs golfklubb (8 km)
  • Playa Macenas golfresort (12,4 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Garrucha

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Garrucha. Dette er noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Playa de la Fábrica (7 km)
  • La Entrevista stranden (22 km)
  • Playa de los Muertos (26,6 km)
  • Cabo de Gata naturpark (40,5 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Garrucha

Fly til Almeria (LEI), den nærmeste flyplassen, som ligger 61,1 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Garrucha, ES?

I 2019 har vi 905 feriehus du kan velge blant i nærheten av Garrucha. Med blant annet 595 Leiligheter/sameie og 144 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Garrucha finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Garrucha?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 595 Leiligheter/sameie i Garrucha. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Garrucha, finner du:

  • Hus: 144 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 146 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Garrucha?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 789 ferieboligene med basseng vi har i Garrucha. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.