Guide til reisemålet

Vakre Geschwenda venter på deg med vakker natur

Oppdag den unike sjarmen til Geschwenda med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Geschwenda

Leter du etter severdigheter å utforske under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som gjør Geschwenda så unikt. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Thuringen sjøakvarium (15,1 km)
  • Masserberg skiheis (25,3 km)
  • Badehaus Masserberg (25,8 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Geschwenda

Fly til Erfurt (ERF), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 28,4 km unna sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Geschwenda, DE?

I 2019 har vi 162 feriehus du kan velge blant i nærheten av Geschwenda. Med blant annet 44 Hus og 115 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Geschwenda finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Geschwenda?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Geschwenda. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Mühlburg borg: 537 ferieboliger
  • Meuselbach-Schwarzmühle stasjon: 351 ferieboliger
  • Angermuseum: 374 ferieboliger
  • Gleichen borg: 526 ferieboliger
  • Gräfenroda stasjon: 635 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Geschwenda på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Geschwenda?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 44 Hus i Geschwenda. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Geschwenda, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 115 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 115 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Geschwenda?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 17 ferieboligene med basseng vi har i Geschwenda. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.