Hvor bør jeg bo ved Bislett, Oslo?

I 2019 har vi 17 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bislett. Med blant annet 15 Leiligheter/sameie og 13 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bislett finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bislett?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bislett. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • St. Hanshaugen: 98 ferieboliger
  • Ullevål museum: 97 ferieboliger
  • Lovisenberg kirke: 98 ferieboliger
  • Norsk veterinærmedisinsk museum: 97 ferieboliger
  • Fagerborg kirke: 98 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bislett på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Bislett?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 15 Leiligheter/sameie i Bislett. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bislett, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 13 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Bislett?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 15 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Bislett. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.