Hvor bør jeg bo ved Lilliesleaf, GB?

I 2018 har vi 134 feriehus du kan velge blant i nærheten av Lilliesleaf. Med blant annet 100 Bungalower og 100 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Lilliesleaf finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Lilliesleaf?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Lilliesleaf. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Galashiels Station: 239 ferieboliger
 • Tweedbank Station: 251 ferieboliger
 • Stow Station: 250 ferieboliger
 • Melrose Abbey (kloster): 265 ferieboliger
 • Mellerstain House (herskapshus): 316 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Lilliesleaf på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Bungalower i Lilliesleaf?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 100 Bungalower i Lilliesleaf. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Lilliesleaf, finner du:

 • Hytter: 100 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 100 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 15 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Lilliesleaf?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 108 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Lilliesleaf. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Lilliesleaf

  Opplev den unike karakteren til Lilliesleaf ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.