Hvor bør jeg bo ved Albarracin, ES?

I 2018 har vi 166 feriehus du kan velge blant i nærheten av Albarracin. Med blant annet 84 Ettromsleiligheter og 84 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Albarracin finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Albarracin?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Albarracin. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Albarracin slottet: 162 ferieboliger
 • Albarracin katedral: 162 ferieboliger
 • Julianeta huset: 162 ferieboliger
 • Museo Diocesano: 167 ferieboliger
 • Plaza Mayor: 160 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Albarracin på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Albarracin?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 84 Ettromsleiligheter i Albarracin. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Albarracin, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 84 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 72 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 72 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Albarracin?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 5 ferieboligene med basseng vi har i Albarracin. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Dra til Albarracin med sine historiske plasser

  Nyt områdets historie, kultur og interessante museer med en feriebolig i Albarracin som base. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

  Aktiviteter og attraksjoner i Albarracin

  Håper du å finne attraksjoner å besøke under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt Albarracin har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Dinopolis museum (27,6 km)
  • Dinopolis Titania (36,7 km)