Hvor bør jeg bo ved Lake Huntington, NY, US?

I 2019 har vi 84 feriehus du kan velge blant i nærheten av Lake Huntington. Med blant annet 47 Hus og 21 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Lake Huntington finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Lake Huntington?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 47 Hus i Lake Huntington. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Lake Huntington, finner du:

 • Bungalower: 21 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 21 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 21 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gårdshus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Lake Huntington?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 15 ferieboligene med basseng vi har i Lake Huntington. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen din til Lake Huntington

  Oppdag den unike sjarmen til Lake Huntington med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

  Sightseeing i og rundt Lake Huntington

  Håper du å finne ting å gjøre når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som er så gøy med Lake Huntington. Her er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Carousel Water and Fun Park (16,8 km)
  • Sullivan County golfklubb (22,9 km)
  • Grossinger privatklubb (25 km)
  • Honesdale golfklubb (25,7 km)