Hvor bør jeg bo ved Peneda-Geres nasjonalpark?

I 2019 har vi 625 feriehus du kan velge blant i nærheten av Peneda-Geres nasjonalpark. Med blant annet 293 Hus og 156 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Peneda-Geres nasjonalpark finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus nær Peneda-Geres nasjonalpark?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 293 Hus nær Peneda-Geres nasjonalpark. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Peneda-Geres nasjonalpark, finner du:

 • Bungalower: 156 ferieboliger
 • Sommerhus: 156 ferieboliger
 • Hytter: 156 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Villaer og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Peneda-Geres nasjonalpark?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 377 ferieboligene med basseng vi har nær Peneda-Geres nasjonalpark. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Peneda-Geres nasjonalpark?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 617 ferieboliger med onlinebooking og 172 med øyeblikkelig bekreftelse nær Peneda-Geres nasjonalpark. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Peneda-Geres nasjonalpark!

   Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Peneda-Geres nasjonalpark

   Parkene og de vakre omgivelsene gjør Peneda-Geres nasjonalpark så innbydende for sine besøkende. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

   Aktiviteter og attraksjoner i Peneda-Geres nasjonalpark

   Er du på jakt etter attraksjoner å besøke når du er i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt Peneda-Geres nasjonalpark har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

   • Águas do Gerês spasenter (13,2 km)
   • Pedra Bela utsiktspunkt (14,8 km)

   Opplev den fantastiske naturen i Peneda-Geres nasjonalpark

   Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Peneda-Geres nasjonalpark. Her er noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

   • Parque Nacional da Peneda-Gerês (7,7 km)
   • Porta Do Mezio (8,6 km)
   • Termas-parken (13 km)
   • Arado-fossefallet (15 km)
   • Rio Vez-parken (15,3 km)
   • Serra do Gerês (16 km)