Hvor bør jeg bo ved Tøyen, Oslo?

I 2019 har vi 44 feriehus du kan velge blant i nærheten av Tøyen. Med blant annet 43 Leiligheter/sameie og 43 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Tøyen finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Tøyen?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Tøyen. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Oslo botaniske hage: 95 ferieboliger
  • Tøyen t-banestasjon: 94 ferieboliger
  • Central Jam-e-Mosque: 99 ferieboliger
  • Tøyenparken: 97 ferieboliger
  • Kampen kirke: 97 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Tøyen på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Tøyen?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 43 Leiligheter/sameie i Tøyen. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Tøyen, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 43 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Tøyen?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 43 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Tøyen. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.