Hvor bør jeg bo ved Oria, ES?

I 2019 har vi 65 feriehus du kan velge blant i nærheten av Oria. Med blant annet 29 Bungalower og 29 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Oria finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Bungalower i Oria?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 29 Bungalower i Oria. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Oria, finner du:

 • Hytter: 29 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 29 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 19 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Oria?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 60 ferieboligene med basseng vi har i Oria. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Oria

  Oppdag den unike sjarmen til Oria med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

  Få flotte naturopplevelser i Oria

  Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Oria et supert sted å reise. Dette er noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Begynnelsen på Picacho-ruten (18,7 km)
  • Jardín Botánico Umbria de la Virgen (24,1 km)