Hvor bør jeg bo ved Girona, ES?

I 2018 har vi 13 723 feriehus du kan velge blant i nærheten av Girona. Med blant annet 7 401 Leiligheter/sameie og 7 352 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Girona finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Girona?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Girona, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Costa Brava: 14 333 ferieboliger
 • Tossa de Mar: 3 713 ferieboliger
 • Lloret de Mar: 3 347 ferieboliger
 • Calella de Palafrugell: 3 769 ferieboliger
 • Begur: 5 229 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Girona! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Girona?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Girona med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Tossa de Mar: 3 713 ferieboliger
 • Lloret de Mar: 3 347 ferieboliger
 • Calella de Palafrugell: 3 769 ferieboliger
 • Begur: 5 229 ferieboliger
 • Roses: 4 705 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Girona?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Girona, finner du:

 • Gerona (GRO-Costa Brava): 4 935 selvforsynte ferieboliger
 • Font-Romeu-Odeillo-Via (QZF-Font Romeu busstasjon): 1 149 selvforsynte ferieboliger
 • Andorra la Vella (ALV-Andorra la Vella helikopterterminal): 324 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Girona?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Girona. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Tamariu strand: 6 153 ferieboliger
 • Villa Romana dels Ametllers: 5 689 ferieboliger
 • Tossa de Mar-stranden: 5 691 ferieboliger
 • Costa Brava golfklubb: 7 237 ferieboliger
 • Placa del Mercat: 7 159 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Girona på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie på Costa Brava

Kyststripen Costa Brava ligger i Catalonia, på den nordøstlige delen av den spanske middelhavskysten. Her ligger innbydende sandstrender på rekke og rad, ispedd maleriske fiskerlandsbyer, flankert av det asurblå havet på den ene siden og de majestetiske Pyreneene på den andre. Korkeiker, akasier og pinjetrær vokser vilt og aromaen av ville urter som timian og rosmarin henger i luften. Mange ferierende velger å leie et feriehus på Costa Brava og området har flere forskjellige typer ferieboliger tilpasset ethvert behov.

Severdigheter i nærheten av ditt feriehus på Costa Brava

Fra ditt feriehus på Costa Brava har du flere muligheter for spennende utflukter: Storbyen Barcelona byr på rik kultur, inspirerende arkitektur og spennende attraksjoner. Antoni Gaudis arkitektoniske underverker Casa Batlló, Casa Milà, Parc Guëll og kirken La Sagrada Família er virkelig verdt et besøk når du er i Barcelona. Kunstelskere kan besøke Picassomuseet i Barcelona, eller tre inn i Dalís surrealistiske verden i Salvador Dalí-museet i kunstnerens hjemby Figueres. De koselige fiskerlandsbyene L’Estartit og Tamariu byr på maleriske omgivelser og rundt omkring kan du finne små avsides badeviker hvor du kan ta en fredelig svømmetur. Marinereservatet på Medes-øyene er et dykkerparadis og naturreservatene Parc Natural del cap de Creus er flotte turområder. Her kan du se de spesielle klippeformasjonene fra Dalís malerier og besøke Parc Nacional d’Aigüestortes med sine buldrende fosser og grønne enger. De gresk-romerske ruinene i Empúries, jødekvartalet i Girona og klosteret Sant Pere de Rodes er også verdt å utforske. Lei et feriehus eller en ferieleilighet på Costa Brava og planlegg dine utflukter i lugn og ro!

Spis og drikk på ferie på Costa Brava

Det katalanske kjøkkenet er kjent for sine lekre skinker, ratatouille (grønnsaksform) og enkle retter som f. eks. «pa amb tomàquet» (brød med olivenolje, salt og fersk knust tomat). Matutvalget her er enormt, du finner alt fra restauranter med Michelinstjerne til spennende matmarkeder hvor du kan plukke ferske varer til matlaging hjemme i ditt feriehus på Costa Brava. En annen autentisk rett er paella, den består av ris, kylling, chorizo og skalldyr. Grillet blekksprut, Chorizo og Jamón Ibérico (spekeskinke) er også typisk mat for regionen, og stekte poteter med tomatsaus, patatas bravas, er kanskje en av de mest populære rettene. Når det gjelder drikke er Sangria (rødvin, frukt og blandevann) en forfriskende autentisk drink på varme dager. Eller hvordan er det med å nyte et glass fortreffelig spansk vin i ferieboligen etter en dag med spennende utflukter?

Hvordan du kan reise til feriestedet på Costa Brava

Costa Brava har to flyplasser, en i Barcelona og en i Girona. Begge flyplassene har tilgang til bilutleie som kan være nyttig om du har leid feriehus på Costa Brava. Fra Barcelona Airport går det tog mot Blanes hvor du bytter for å reise videre til Lloret de Mar, Tossa de Mar og Platja d'Aro. Transportnettverket i Costa Brava er bra og det går busser til de fleste feriebyene. Enkelte mindre bukter og strender i Costa Brava kan kun nås med båt.

Utforsk reisemål rundt Girona

Tossa de Mar
3 713 ferieboliger
Lloret de Mar
3 347 ferieboliger
Calella de Palafrugell
3 769 ferieboliger
Begur
5 229 ferieboliger
Roses
4 705 ferieboliger
Tamariu
4 230 ferieboliger
Cadaqués
3 829 ferieboliger
Blanes
3 117 ferieboliger
L'Escala
5 881 ferieboliger
Llafranc
3 652 ferieboliger
L'Estartit
3 759 ferieboliger
Platja d'Aro
2 957 ferieboliger
Empuriabrava
4 937 ferieboliger
Palafrugell
4 774 ferieboliger
Calonge
4 100 ferieboliger
Sant Feliu de Guixols
3 502 ferieboliger
Palamos
4 017 ferieboliger
Girona
659 ferieboliger
Pals
5 214 ferieboliger
Sa Tuna
3 613 ferieboliger