Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Gurs

Oppdag den unike sjarmen til Gurs med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Gurs

Håper du på å finne severdigheter å utforske når du er i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt det som gjør Gurs så unikt. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Pau-Artiguelouve golfklubb (24,8 km)
  • Circuit Pau-Arnos (26,7 km)
Transport

Transport i og rundt Gurs

Fly til Pau (PUF-Pau - Pyreneene), den nærmeste flyplassen, 30,3 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Gurs, FR?

I 2019 har vi 96 feriehus du kan velge blant i nærheten av Gurs. Med blant annet 38 Hus og 11 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Gurs finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Gurs?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Gurs. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Pyreneene nasjonalpark: 1 827 ferieboliger
  • Gorges de Kakuetta: 155 ferieboliger
  • Argagnon stasjon: 321 ferieboliger
  • Lacq stasjon: 424 ferieboliger
  • Orthez stasjon: 374 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Gurs på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Gurs?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 38 Hus i Gurs. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Gurs, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 11 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Gurs?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 34 ferieboligene med basseng vi har i Gurs. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.