Guide til reisemålet

Lethbridge venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Lethbridge. De som reiser hit setter stor pris på den hyggelige lokalbefolkningen i byen. Når du drar hit vil du dessuten få et stort hockeymiljø, et levende studentmiljø og nydelige hager. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Lethbridge

Leter du etter severdigheter å utforske når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som er så gøy med Lethbridge. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

  • Henderson Lake golfklubb (2,1 km)
  • Paradise Canyon golfbane (3,2 km)
  • Bridge Valley golfbane (4,4 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Lethbridge

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Lethbridge et supert sted å reise. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Nikka Yuko Japanese Garden (1,8 km)
  • Henderson Lake (2,7 km)
  • Nicholas Sheran Park (4,1 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Lethbridge

Fly til Lethbridge, AB (YQL-Lethbridge County), den nærmeste flyplassen, 5,7 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Lethbridge, AB, CA?

I 2019 har vi 14 feriehus du kan velge blant i nærheten av Lethbridge. Med blant annet 6 Hus og 5 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Lethbridge finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Lethbridge?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 6 Hus i Lethbridge. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Lethbridge, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Lethbridge?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 7 ferieboligene med basseng vi har i Lethbridge. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.