Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Ichenhausen

Oppdag den unike sjarmen til Ichenhausen med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Ichenhausen

Er du på utkikk etter severdigheter å utforske når du er i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt Ichenhausen har å by på. Dette er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Legoland (5,6 km)
  • Archäopark Vogelherd (21,4 km)
  • Freizeitbad Nautilla (22,4 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Ichenhausen

Fly til Memmingen (FMM – Allgäu), den nærmeste flyplassen, 42,6 km unna sentrum.

Dersom du heller vil reise med tog, kan du ta turen til Ichenhausen stasjon eller Ichenhausen Hochwang stasjon og utforske byen derfra.

Hvor bør jeg bo ved Ichenhausen, DE?

I 2019 har vi 65 feriehus du kan velge blant i nærheten av Ichenhausen. Med blant annet 6 Hus og 57 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Ichenhausen finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Ichenhausen?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Ichenhausen. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Ichenhausen Hochwang stasjon: 122 ferieboliger
  • Ichenhausen stasjon: 121 ferieboliger
  • Ulm Hauptbahnhof: 163 ferieboliger
  • Burgau (Schwab) stasjon: 114 ferieboliger
  • Freizeitbad Nautilla: 120 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Ichenhausen på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Ichenhausen?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 6 Hus i Ichenhausen. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Ichenhausen, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 57 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 55 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Ichenhausen?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 46 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Ichenhausen. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.