AsyncDestinationUrgency

Finn et sted som passer din stil

AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Besøkende elsker Sougraigne med sin småbystemning

Oppdag den unike sjarmen til Sougraigne med en privat feriebolig som utgangspunkt. Noe av det som er mest populært med byen er at den har flotte restauranter. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Sougraigne

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Sougraigne et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Gorges de Galamus (11,6 km)
 • Gorges de St. Georges (18,2 km)
 • Lac de Caramany (23,8 km)
Transport

Transport i og rundt Sougraigne

Fly til Carcassonne (CCF-Pays Cathare), den nærmeste flyplassen, som ligger 34,8 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du bestille fly til Perpignan (PGF-Perpignan - Rivesaltes internasjonale flyplass), som ligger 44,4 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Sougraigne, FR?

I 2020 har vi 174 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sougraigne. Med blant annet 80 Hus og 9 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sougraigne finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Sougraigne?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Sougraigne. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Lagrasse klosterkirke: 1 381 ferieboliger
 • Perpignan Ille-sur-Têt stasjon: 1 389 ferieboliger
 • Formiguères skiområde: 1 380 ferieboliger
 • Château de Quéribus: 623 ferieboliger
 • Verzeille stasjon: 1 107 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Sougraigne på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Sougraigne?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 80 Hus i Sougraigne. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sougraigne, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 9 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 17 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 27 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Sougraigne?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 75 ferieboligene med basseng vi har i Sougraigne. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.