Guide til reisemålet

Castelnaudary og området rundt venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

Oppdag den unike sjarmen til Castelnaudary med en privat feriebolig som utgangspunkt. Byen er kjent for herlige båtturer, flotte restauranter og spennende butikker. Når du i tillegg har den hyggelige lokalbefolkningen, vil du neppe bli skuffet. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Castelnaudary

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Castelnaudary et supert sted å reise. Her er noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Canal du Midi museum og hage (13,5 km)
  • Canal du Midi museum og hage (13,5 km)
Transport

Transport i og rundt Castelnaudary

Fly til Carcassonne (CCF-Pays Cathare), den nærmeste flyplassen, som ligger 30,7 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du også fly til Castres (DCM-Mazamet), som ligger 36,8 km unna.

Dersom du reiser med tog, er hovedstasjonen Castelnaudary stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Castelnaudary, FR?

I 2019 har vi 237 feriehus du kan velge blant i nærheten av Castelnaudary. Med blant annet 95 Hus og 9 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Castelnaudary finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Castelnaudary?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Castelnaudary. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Castelnaudary stasjon: 592 ferieboliger
  • Labastide-d'Anjou stasjon: 479 ferieboliger
  • Magrin-slottet: 351 ferieboliger
  • Maison des Consuls: 610 ferieboliger
  • Vielmur-sur-Agout stasjon: 345 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Castelnaudary på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Castelnaudary?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 95 Hus i Castelnaudary. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Castelnaudary, finner du:

  • Villaer: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 58 selvforsynte ferieboliger
  • Gårdshus: 5 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Castelnaudary?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 175 ferieboligene med basseng vi har i Castelnaudary. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.