Hvor bør jeg bo ved Bradenton, FL, US?

I 2018 har vi 5 624 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bradenton. Med blant annet 2 329 hus og 2 306 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bradenton finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Bradenton?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Bradenton med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • River Pointe: 17 ferieboliger
 • Greenfield Plantation: 19 ferieboliger
 • Tara Golf & Country Club: 35 ferieboliger
 • River District: 27 ferieboliger
 • Creekwood: 21 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bradenton?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bradenton. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Links At Greenfield Plantation: 6 914 ferieboliger
 • South Florida Museum (museum): 7 561 ferieboliger
 • Manatee Village historiske park: 7 419 ferieboliger
 • IMG Bollettieri Tennis Academy: 7 071 ferieboliger
 • Robinson naturreservat: 7 539 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bradenton på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie hus i Bradenton?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 2 329 hus i Bradenton. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bradenton, finner du:

 • Leiligheter: 2 306 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 264 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 45 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som bobiler og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Bradenton?

Absolutt! Homeaway har 3 355 ferieboliger på en golfresort til leie i Bradenton. Du har også mange andre muligheter i Bradenton og omegn, som:

 • I en landsby: 589 ferieboliger
 • I sentrum: 380 ferieboliger
 • Ved vannet: 252 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Bradenton?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 264 ferieboligene med sauna vi har i Bradenton. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Bradenton (Florida)

  Sand mellom tærne, azurblått hav, idylliske grøntområder, mangfoldige underholdningstilbud, et eklektisk kunstmiljø og en levende lokalhistorie – alt dette og mer til får du med et feriehus i Bradenton. Denne lille byen ligger vakkert til i Manatee County, på vestkysten av Florida. I dette området finner du hele 32 kilometer med hvite strender, adskilt fra den åpne Mexicogolfen av de langstrakte øyene Longboat Key og Anna Maria Island. Florida har med god grunn blitt et mer og mer populært reisemål for nordmenn, og i Bradenton kan du nyte «Solskinnsstatens» deilige sommervarme året rundt. Samtidig blir du kjent med en virkelig original og levende liten by.

  Severdigheter i nærheten av din feriebolig i Bradenton

  Bradentons historie strekker seg tilbake til grunnleggelsen i 1842, få år etter at området først ble utforsket av spanjolene. Arven etter pionertiden er fortsatt synlig i form av flere historiske bygg, og tar du turen til Manatee Village Historical Park kan du virkelig danne deg et bilde av byens spennende fortid. Fotografier og historiske gjenstander, samt varierende utstillinger og rekonstruksjoner er noe av det museet har å tilby. Med sin beliggenhet ved havet og Manatee River, samt flere bukter, innsjøer og naturlige kanaler, er Bradenton så å si omgitt av vann. Dette gir området en naturskjønnhet som komplimenteres av frodige parker og grøntområder. Et eksempel er Palma Sola Botanical Park, som i tillegg til grønn idyll kan skilte med flere sjeldne vekster. Du kan også besøke The South Florida Museum for et fascinerende innblikk i Golfkystens historie. På samme sted kan du også vende blikket mot stjernene hos The Bishop Planetarium, eller oppleve livet under vannflaten hos Parker Manatee Aquarium. Sistnevnte er hjem for byens berømte maskot: «Snooty», den eldste sjøkua i fangenskap, og kanskje i hele verden. En reise til Bradenton byr også på mange godbiter for den som er glad i kunst og kultur. Dette er et felt det satses mye på i byen, og det foregår stadig ulike festivaler og utstillinger. En av de faste attraksjonene er imidlertid Village of the Arts, en egen bydel hvor kunstnere har fått bo og utfolde seg. Dette har resultert i det største kunstnersamfunnet langs Mexicogolfen og en helt unik opplevelse for den kunstinteresserte.

  Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Bradenton

  Det skorter ikke på ting å finne på når du leier et feriehus eller en leilighet i Bradenton. Naturen i området er unik og slående vakker, noe du får fullt utbytte av hvis du tar turen til det vernede området Robinson Preserve. Her kan du også ta del i en mengde friluftsaktiviteter for store og små, alt fra fuglekikking og hesteridning til padling og terrengsykling. Enten du drar på utflukter til Anna Maria Island og Longboat Key eller holder deg på fastlandet, byr også områdets mange strender på et vell av vannrelaterte aktiviteter. Her finnes det gode muligheter for både havfiske, vindsurfing, paraseiling og til og med flyboarding. Hvis du har lyst til å oppleve området på en ny og original måte kan en tur med varmluftsballong være tingen – sightseeing som er både idyllisk og spennende. Trives du bedre på landjorda er det selvfølgelig ingenting i veien for bare å nyte strandlivet med en god bok og en forfriskende drink. Den shoppingglade vil også trives på ferie i Bradenton, da området i tillegg til et variert utvalg butikker har flere store outlets hvor du finner merkevarer til svært hyggelige priser.

  Spis & drikk nær din leilighet i Bradenton

  Nærheten til havet har satt sitt preg på den lokale gastronomien, så når du leier en feriebolig i Bradenton kan du virkelig fråtse i god sjømat. For en hyggelig og autentisk opplevelse kan du ta den korte turen til Cortez Village, som ligger i utkanten av byen. I denne gamle fiskerlandsbyen har tiden stått stille, og mange av beboerne som har sitt liv og virke her stammer direkte fra de første nybyggerne som slo seg ned på begynnelsen av 1900-tallet. Her får du med andre en god dose sjarm og historie, i tillegg til fersk sjømat så å si rett fra fiskebåtene. Floridas gastronomi er generelt sett svært variert, men består i grove trekk av god, gammeldags sørstatsmat blandet med latinamerikanske og karibiske innslag. Prøv gjerne noen populære klassikere som Key lime pai, eller en porsjon conch fritters (fritert sjøsnegle) mens du er på ferie i Bradenton. Siden cubansk mat og drikke har stor innflytelse her, er de kanskje på sin plass å avslutte måltidet med en forfriskende mojito.

  Slik kan du reise til Bradenton

  Norske selskaper som Norwegian og SAS har faste flyvninger til Orlando, som er det valget som ligger nærmes Bradenton om du skal fly direkte. Dette innebærer en snaue to timers kjøretur hvis du velger å leie bil på flyplassen. Om du velger buss vil turen ta rundt tre timer. Det raskeste i så måte er å ta drosje de 21 kilometerne fra flyplassen til Lynx stasjon og gå på bussen derfra. Det aller enkleste kan imidlertid være om du lander i New York, i og med at det går mange direkteruter dit fra Norge og reisetiden er noe kortere. Derfra kan du fly videre til Sarasota-Bradenton flyplass, for så å ta drosje resten av veien – en kjøretur på rundt 20 minutter.

  Sightseeing i og rundt Bradenton

  Er du på utkikk etter attraksjoner å besøke i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som er så gøy med Bradenton. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Mote marinakvarium (18 km)
  • Heather Hills golfbane (4,4 km)
  • River Run Golf Links (4,5 km)
  • Manatee Golf Course (7,3 km)
  • People at Play (8,7 km)
  • Fish Hole Adventure Golf (12,7 km)

  Været i Bradenton

  Dersom du har lyst å gjøre aktiviteter som passer best i varmt vær, er august, juli, juni og september de varmeste månedene, med en gjennomsnittstemperatur på 33 grader.

  Utforsk strendene og andre trekk ved naturen i Bradenton

  Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Bradenton skuffe deg. Dette er noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Sarasota jungelhage (14,4 km)
  • Marie Selby botaniske hage (18,9 km)
  • Fort De Soto Park (20,7 km)
  • Siesta Key offentlige strand (25,7 km)
  • Riverwalk (0,7 km)
  • Emerson Point reservat (6,4 km)