Hvor bør jeg bo ved Santa Cruz, Sevilla?

I 2018 har vi 1 791 feriehus du kan velge blant i nærheten av Santa Cruz. Med blant annet 1 586 leiligheter og 170 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Santa Cruz finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Santa Cruz?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Santa Cruz med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Los Remedios: 1 043 ferieboliger
 • Nervión: 987 ferieboliger
 • Macarena: 1 412 ferieboliger
 • Triana: 929 ferieboliger
 • Huerta de Santa Teresa: 151 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Santa Cruz?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Santa Cruz. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Jardines de Murillo: 1 889 ferieboliger
 • Seville Plaza de Armas stasjon: 1 970 ferieboliger
 • Kunstmuseum: 2 006 ferieboliger
 • Metropol Parasol: 1 903 ferieboliger
 • Plaza del Cabildo: 2 002 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Santa Cruz på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Santa Cruz?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1 586 leiligheter i Santa Cruz. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Santa Cruz, finner du:

 • Hus: 170 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Santa Cruz?

Absolutt! Homeaway har 802 ferieboliger i sentrum til leie i Santa Cruz. Du har også mange andre muligheter i Santa Cruz og omegn, som:

 • På en golfresort: 128 ferieboliger
 • I en landsby: 6 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 5 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Santa Cruz?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 240 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Santa Cruz. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Santa Cruz venter på deg med sine historiske plasser

  Opplev Santa Cruz og alt det du finner av kultur, historie og museer her. Reisende er særlig glad i byen fordi den har flotte katedraler, hyggelige kaféer og monumenter, og dessuten for de fotgjengervennlige gatene og den hyggelige lokalbefolkningen byen har å by på. Alcazar, Sevilla katedral og La Giralda er noen av de flotteste attraksjonene du finner her. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt Santa Cruz

  Besøker du Santa Cruz for første gang, og lurer på hva du bør se? Ikke gå glipp av landemerker som Alcazar og Sevilla katedral eller unike kulturelle severdigheter som Fundación Amalio og Archivo General de Indias. Benytt deg av den vakre naturen ved å ta en tur til Maria Luisa-parken. Har du lyst å oppleve en kamp eller et arrangement? Da bør du kjøpe billetter til Plaza de Toros de la Real Maestranza. Ikke gå glipp av populære attraksjoner som La Giralda når du er i området. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Plaza de España, Torre del Oro-vakttårnet og Kunstmuseum.