Hvor bør jeg bo ved St. Margrethen stasjon, Sankt Margrethen?

I 2019 har vi 142 feriehus du kan velge blant i nærheten av St. Margrethen stasjon. Med blant annet 9 Hus og 130 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av St. Margrethen stasjon finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær St. Margrethen stasjon?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær St. Margrethen stasjon – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Insel: 114 ferieboliger
 • Motzach: 24 ferieboliger
 • Reutin: 124 ferieboliger
 • Sulz-Röthis: 54 ferieboliger
 • Ailingen: 24 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær St. Margrethen stasjon?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 9 Hus nær St. Margrethen stasjon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær St. Margrethen stasjon, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 130 ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 129 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær St. Margrethen stasjon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 5 ferieboligene med basseng vi har nær St. Margrethen stasjon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær St. Margrethen stasjon?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 142 ferieboliger med onlinebooking og 86 med øyeblikkelig bekreftelse nær St. Margrethen stasjon. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til St. Margrethen stasjon!