Hvor bør jeg bo ved Luzhu, TW?

I 2019 har vi 9 feriehus du kan velge blant i nærheten av Luzhu. Med blant annet 8 Leiligheter/sameie og 8 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Luzhu finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Luzhu?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Luzhu. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Nasjonalt taiwansk universitet for humanistiske fag: 171 ferieboliger
  • Taipei stasjon: 171 ferieboliger
  • Cihu- og Cihu-mausoleet: 55 ferieboliger
  • Beitou varmekilder-museum: 171 ferieboliger
  • Fu Jen katolske universitet: 171 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Luzhu på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Luzhu?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 8 Leiligheter/sameie i Luzhu. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Luzhu, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 8 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Luzhu?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 ferieboligene med basseng vi har i Luzhu. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.