Hvor bør jeg bo ved Montevideo Sayago stasjon, Montevideo?

I 2019 har vi 114 feriehus du kan velge blant i nærheten av Montevideo Sayago stasjon. Med blant annet 13 Hus og 95 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Montevideo Sayago stasjon finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Montevideo Sayago stasjon?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Montevideo Sayago stasjon – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Parque Batlle: 28 ferieboliger
 • Pocitos: 45 ferieboliger
 • Punta Carretas: 23 ferieboliger
 • Aguada: 48 ferieboliger
 • Ciudad Vieja: 28 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Montevideo Sayago stasjon?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 13 Hus nær Montevideo Sayago stasjon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Montevideo Sayago stasjon, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 95 ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 91 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Montevideo Sayago stasjon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 8 ferieboligene med basseng vi har nær Montevideo Sayago stasjon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Montevideo Sayago stasjon?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 114 ferieboliger med onlinebooking og 14 med øyeblikkelig bekreftelse nær Montevideo Sayago stasjon. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Montevideo Sayago stasjon!