Hvor bør jeg bo ved Montevideo Sayago stasjon, Montevideo?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 90 feriehus i Montevideo Sayago stasjon. Bo med familie og venner i ett av 76 Ettromsleiligheter eller 73 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Montevideo Sayago stasjon?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Montevideo Sayago stasjon – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Buceo: 19 ferieboliger
 • Punta Carretas: 27 ferieboliger
 • Parque Batlle: 21 ferieboliger
 • Pocitos: 36 ferieboliger
 • Aguada: 36 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter nær Montevideo Sayago stasjon?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 76 Ettromsleiligheter nær Montevideo Sayago stasjon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Montevideo Sayago stasjon, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 73 ferieboliger
 • Hus: 10 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Montevideo Sayago stasjon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 6 ferieboligene med basseng vi har nær Montevideo Sayago stasjon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Montevideo Sayago stasjon?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 90 ferieboliger med onlinebooking og 11 med øyeblikkelig bekreftelse nær Montevideo Sayago stasjon. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Montevideo Sayago stasjon!