Guide til reisemålet

Dra til Nancy med sitt underholdningstilbud

Opplev Nancy og alt det du finner av monumenter, underholdning og interessante museer her. Byen ønsker sine besøkende velkommen med fine parker, et rikt teatermiljø og nydelige hager. Musee des Beaux-arts og Musee de l'Ecole de Nancy er to av de lokale attraksjonene her. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Nancy

Flyplassen som ligger nærmest er Metz (ETZ-Metz - Nancy - Lorraine). Herfra er det bare 32,3 km til sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Epinal (EPL-Mirecourt), som ligger 42,4 km unna.

Om du heller vil ta tog, er hovedstasjonen Nancy stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Nancy, FR?

I 2019 har vi 86 feriehus du kan velge blant i nærheten av Nancy. Med blant annet 51 Leiligheter/sameie og 21 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Nancy finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Nancy?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Nancy. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Parc de la Pepiniere: 93 ferieboliger
  • Place Stanislas: 93 ferieboliger
  • Congress Center Jean Prouve: 94 ferieboliger
  • Musee Aquarium de Nancy: 93 ferieboliger
  • Place de la Carriere: 94 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Nancy på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Nancy?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 51 Leiligheter/sameie i Nancy. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Nancy, finner du:

  • Hus: 21 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 56 selvforsynte ferieboliger
  • Gjestehus: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Nancy?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Nancy. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.