Guide til reisemålet

Decize vil trollbinde deg med sine historiske plasser

Områdets monumenter og historie er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Decize. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Å komme seg til og rundt i Decize

Dersom du foretrekker å ta tog, så er hovedstasjonen i byen Decize stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Decize, FR?

I 2019 har vi 26 feriehus du kan velge blant i nærheten av Decize. Med blant annet 8 Hus og 6 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Decize finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Decize?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Decize. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Decize stasjon: 95 ferieboliger
  • Cercy-la-Tour stasjon: 104 ferieboliger
  • Souvigny museum: 121 ferieboliger
  • Circuit de Nevers Magny-Cours: 74 ferieboliger
  • Palais Ducal: 73 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Decize på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Decize?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 8 Hus i Decize. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Decize, finner du:

  • Villaer: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 7 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Decize?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 11 ferieboligene med basseng vi har i Decize. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.