Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Abrantes

Nyt blant annet monumenter når du drar til Abrantes. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Transport

Transport i og rundt Abrantes

Dersom du reiser med tog, er hovedstasjonen Abrantes stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Abrantes, PT?

I 2019 har vi 117 feriehus du kan velge blant i nærheten av Abrantes. Med blant annet 32 Hus og 30 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Abrantes finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Abrantes?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Abrantes. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Abrantes slott: 113 ferieboliger
  • St. Vincent-kirken: 113 ferieboliger
  • Ourem kirke: 263 ferieboliger
  • Igreja Matriz: 148 ferieboliger
  • Geodesimuseet: 166 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Abrantes på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Abrantes?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 32 Hus i Abrantes. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Abrantes, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 30 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 18 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 15 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Abrantes?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 38 ferieboligene med basseng vi har i Abrantes. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.