Guide til reisemålet

Besøkende elsker Bouillon med sine historiske plasser

Nyt områdets monumenter, historie og interessante museer med en feriebolig i Bouillon som base. Byen ønsker sine besøkende velkommen med ostebutikker, vakre turstier og nydelige hager. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Bouillon

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Bouillon et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Sedan botaniske hager (15,5 km)
  • Roc de la Tour (23,4 km)
Transport

Transport i og rundt Bouillon

Flyplassen som ligger nærmest er Luxembourg (LUX-Findel). Herfra er det bare 83,7 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du vurdere å fly til Charleroi (CRL – Brussels South Charleroi), som ligger 85,2 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Bouillon, BE?

I 2019 har vi 159 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bouillon. Med blant annet 6 Skihytter og 99 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bouillon finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Skihytter i Bouillon?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 6 Skihytter i Bouillon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bouillon, finner du:

  • Hus: 99 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 24 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 24 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Bouillon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 17 ferieboligene med basseng vi har i Bouillon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.