Hvor bør jeg bo ved Queensland, AU?

I 2019 har vi 8 513 feriehus du kan velge blant i nærheten av Queensland. Med blant annet 3 822 Ettromsleiligheter og 3 738 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Queensland finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Queensland?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Queensland, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Gold Coast: 2 555 ferieboliger
 • Burleigh Heads: 1 876 ferieboliger
 • Brisbane: 785 ferieboliger
 • Surfers Paradise: 1 634 ferieboliger
 • Noosa: 1 329 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Queensland! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Queensland?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Queensland med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Gold Coast: 2 555 ferieboliger
 • Burleigh Heads: 1 876 ferieboliger
 • Brisbane: 785 ferieboliger
 • Surfers Paradise: 1 634 ferieboliger
 • Noosa: 1 329 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Queensland?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Queensland, finner du:

 • Toowoomba, QLD (WTB-Brisbane West Wellcamp): 45 selvforsynte ferieboliger
 • Cairns, QLD (CNS-Cairns internasjonale flyplass): 590 selvforsynte ferieboliger
 • Sandringham, Queensland (SRM): 48 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Queensland?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Queensland. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Freshwater Station: 591 ferieboliger
 • Surfers Paradise Golf Club: 2 281 ferieboliger
 • Australian Institute of Marine Science: 336 ferieboliger
 • Airlie Beach-lagunen: 376 ferieboliger
 • Conway nasjonalpark: 371 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Queensland på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Queensland

Queensland er den Australske delstaten som kalles ”The Sunshine State”, og ut ifra det kan man selv tenke seg et og annet om hvordan det er å feriere der. Queensland har 300 soldager i året og det varme klimaet har gitt området et rikt biologisk mangfold. Det er her vi finner verdens største korallrev The Great Barrier Reef. Gylne strender langs kysten, grønn frodig regnskog innover i landet, og byer som Brisbane og Cairns gjør det veldig spennende å leie feriehus i Queensland.

Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Queensland

Leier du feriebolig i Queensland har du massevis av fritidsaktiviteter du kan utforske. Australia er kjent for sine surfere, så hvorfor ikke leie et surfebrett, delta på et kurs og kast deg på bølgene du også? En like selvskreven aktivitet er dykking. Verdens største korallrev er et paradis for dykkere og utgjør en unik og fargerik undervannsopplevelse. Det er ikke bare langs kysten du har gode aktivitetsmuligheter. Innover i landet har du mye fin natur og flere nasjonalparker. Det finnes flere organiserte turer som lar deg være med på padling eller rafting i elva, bestige fjell og få med deg litt av det ville dyrelivet.

Severdigheter i nærheten av din ferieleilighet i Queensland

Det er særlig en lodden liten severdighet som vi alle forbinder med Australia: koalabjørnen. Fra din ferieleilighet i Queensland kan du besøke flere nasjonalparker og være med på organiserte safariturer der du får oppleve koalaer på nært hold. Du kan også se andre australske dyr som for eksempel kenguruen. En guidet tur vil samtidig gi deg et innblikk i områdets historie. Området er mer en bare natur, og i de mange byene og tettstedene har du et bredt utvalg kulturtilbud og muséer. I Queensland Cultural Centre i Brisbane har du både kunst, musikk og teater med mer, og i Gallery of Modern Art har du, ja nettopp, moderne kunst. Hvis du er glad i å gå på markeder er det store markedet i Eumundi en god severdighet med sine over 300 salgsboder med alt fra møbler til smykker til alternativ medisin.

Hvordan du kan reise til Queensland

Reisen mellom Norge og Queensland tar omlag et døgn, og en eller flere mellomlandinger må påregnes. Du flyr inn til enten Brisbane eller Cairns flyplass. Når man har ankommet, kan det være aktuelt å leie bil for virkelig å utforske regionen, og for å komme deg til ferieleiligheten i Queensland. Busser og rimelige innenlandsfly er også tilgjengelig, for ikke å snakke om ferger og båtreiser langs kysten for en helt avslappende måte å komme seg rundt på.

Utforsk reisemål rundt Queensland

Gold Coast
2 555 ferieboliger
Burleigh Heads
1 876 ferieboliger
Brisbane
785 ferieboliger
Surfers Paradise
1 634 ferieboliger
Noosa
1 329 ferieboliger
Trinity Beach
570 ferieboliger
Miami
1 884 ferieboliger
Kinkuna
79 ferieboliger
Advancetown
1 562 ferieboliger
Gooburrum
35 ferieboliger
Rubyanna
38 ferieboliger
Qunaba
35 ferieboliger
Port Douglas
579 ferieboliger
Whiteside
56 ferieboliger
Kippa-Ring
102 ferieboliger
Labrador
1 474 ferieboliger
Dakabin
77 ferieboliger
Garners Beach
112 ferieboliger
Cairns
533 ferieboliger
Australia Fair
1 511 ferieboliger