Hvor bør jeg bo ved Gemünden (Main) stasjon, Gemünden?

I 2019 har vi 117 feriehus du kan velge blant i nærheten av Gemünden (Main) stasjon. Med blant annet 12 Hus og 100 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Gemünden (Main) stasjon finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Gemünden (Main) stasjon?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Gemünden (Main) stasjon – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Steinbachtal: 31 ferieboliger
 • Frauenland: 21 ferieboliger
 • Würzburg sentrum: 33 ferieboliger
 • Sanderau: 23 ferieboliger
 • Altstadt: 28 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Gemünden (Main) stasjon?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 12 Hus nær Gemünden (Main) stasjon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Gemünden (Main) stasjon, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 100 ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 99 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Gemünden (Main) stasjon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 3 ferieboligene med basseng vi har nær Gemünden (Main) stasjon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Gemünden (Main) stasjon?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 117 ferieboliger med onlinebooking og 75 med øyeblikkelig bekreftelse nær Gemünden (Main) stasjon. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Gemünden (Main) stasjon!