Hvor bør jeg bo ved Merida, ES?

I 2018 har vi 37 feriehus du kan velge blant i nærheten av Merida. Med blant annet 7 hus og 4 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Merida finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Merida?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Merida. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Mérida stasjon: 28 ferieboliger
 • Merida (QWX-Merida jernbanestasjon): 29 ferieboliger
 • Puente Romano: 29 ferieboliger
 • Museum for vestgotisk kunst: 29 ferieboliger
 • Tolkningssenter Las VII Sillas: 28 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Merida på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie hus i Merida?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 7 hus i Merida. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Merida, finner du:

 • Leiligheter: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Gårdshus: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som bungalower og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Merida?

Absolutt! Homeaway har 15 ferieboliger på en golfresort til leie i Merida. Du har også mange andre muligheter i Merida og omegn, som:

 • På landsbygda: 14 ferieboliger
 • Ved fjellet: 10 ferieboliger
 • I en landsby: 7 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Merida?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 8 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Merida. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøk Merida med sine historiske plasser

  Opplev Merida og alt det du finner av kultur, historie og opera her. Byen ønsker sine besøkende velkommen med monumenter, antikke ruiner og spennende museer. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

  Attraksjoner i og rundt Merida

  Lurer du på hva du bør se når du besøker Merida? Ikke gå glipp av landemerker som Diana-tempel og Arco de Trajano eller unike kulturelle severdigheter som Museum for vestgotisk kunst og Alcazaba. Andre steder i byen du bør besøke, er for eksempel Portico del Foro, Puente Romano og Moreria arkeologiske utgravninger.