Guide til reisemålet

Opplev omgivelser med skjønne øyer i Arendal

Opplev Arendal og alt det du finner av festivaler, kirker og livemusikk her. Byen ønsker sine besøkende velkommen med skjønne øyer, spennende museer og et fantastisk uteliv. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Arendal

Leter du etter severdigheter å utforske når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt som gjør Arendal til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

 • Jumbo Lekeland (1,2 km)
 • Nes Verk Golfpark (19,2 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Arendal

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Arendal et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Groos Recreation Ground (18,4 km)
 • S.N. Hansen's Park (32,5 km)
 • Jettegrytene på Sild (34 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Arendal

Fly til Kristiansand (KRS-Kjevik), den nærmeste flyplassen, som ligger 49,5 km fra sentrum av byen.

Dersom du reiser med tog, er Arendal togstasjon, Støa togstasjon og Bråstad togstasjon hovedstasjonene i området.

Hvor bør jeg bo ved Arendal?

I 2019 har vi 47 feriehus du kan velge blant i nærheten av Arendal. Med blant annet 31 Hus og 14 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Arendal finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Arendal?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Arendal. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Støa togstasjon: 45 ferieboliger
 • Arendal togstasjon: 44 ferieboliger
 • Rise togstasjon: 49 ferieboliger
 • Bråstad togstasjon: 46 ferieboliger
 • Merdøgård museum: 39 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Arendal på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Arendal?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 31 Hus i Arendal. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Arendal, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 14 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 14 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Arendal?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 17 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Arendal. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.