Hvor bør jeg bo ved Moraira, Teulada?

I 2018 har vi 2 305 feriehus du kan velge blant i nærheten av Moraira. Med blant annet 1 471 villaer og 399 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Moraira finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Moraira?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Moraira. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • L'Ampolla-stranden: 12 170 ferieboliger
 • Albir-stranden: 9 971 ferieboliger
 • Albir Marina: 11 448 ferieboliger
 • Jávea havn: 11 180 ferieboliger
 • Denia Beach: 11 739 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Moraira på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie villaer i Moraira?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1 471 villaer i Moraira. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Moraira, finner du:

 • Leiligheter: 399 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 367 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 35 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som gårdshus og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Moraira?

Absolutt! Homeaway har 989 ferieboliger på en golfresort til leie i Moraira. Du har også mange andre muligheter i Moraira og omegn, som:

 • På stranden: 959 ferieboliger
 • I en landsby: 412 ferieboliger
 • Ved fjellet: 396 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Moraira?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 33 ferieboligene med sauna vi har i Moraira. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Moraira

  Moraira er en sjeldent uberørt by nord på kysten av Costa Blanca. Den ligger godt skjermet i en bukt i fjellandskapet, og med sin alt overveiende lave bebyggelse ligger den fint til i naturen. Med sine vinranker i landskapet omkring og sitt travle fisketorg, er byen en perfekt ramme rundt din feriebolig.

  Morairas beliggenhet

  Moraira finner du etter å ha reist noe under 10 mil fra Alicante flyplass i retning nordøst, mellom byene Calpe og Javea. Det er en fiskerlandsby som har unngått de helt store utbyggingene som har skjedd andre steder, slik at mye av det opprinnelige er bevart.

  Severdigheter i Moraira

  Fra ditt feriehus i Moraira er det mange fine turer du kan ta i nærområdet. Her vil du kjenne på roen og freden når du vandrer omkring og beundre de vakre bygningene. I likhet med mange andre steder langs kysten, har arkitekturen også her blitt påvirket av arabisk kultur på grunn av de mauriske okkupantene som i sin tid grunnla byen. De har også satt andre spor etter seg, rundt omkring finner du vanningsanlegg etter mønster av anleggene som de bygde. En tur fra din feriebolig til fisketorget hvor dagens fangster omsettes, er også noe du må få med deg.

  Fritidsmuligheter i Moraira

  Fra ditt feriehus til de vakre badestrendene, hvor begge hovedstrendene kan skilte med blått flagg for sitt rene vann, er det kort vei. Her er det en rekke aktiviteter du kan delta i, vannski, surfing m.m. Til golfbanen er heller ikke langt fra din feriebolig, du har faktisk to forskjellige å velge blant innen rimelig nærhet. Kvelden tilbringer du på en rolig og trivelig restaurant om du ikke velger å tilberede fisk fra fisketorget hjemme i feriehuset.

  Attraksjoner i og rundt Moraira

  Skal du besøke Moraira for første gang, og lurer på hva du bør gjøre der? Noen av de familievennlige attraksjonene i området er Lavendelhagene, L'Albarda hage og Dinopark. Er du klar for å slikke litt sol, er L'Ampolla-stranden og Playa L´Andragó fine steder å dra. Jávea havn, Altea havn og Denia Marina er noen av stedene i området med morsomme aktiviteter. Ta en tur til Cala del Moraig, Morro Falqui og Javea Golf Club under oppholdet ditt. Legg La Granadella-stranden, La Fossa-stranden og Peñón de Ifach til på lista over steder du bør besøke.