Hvor bør jeg bo ved Province of Tarragona, ES?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 6 238 feriehus i Province of Tarragona. Bo med familie og venner i ett av 3 027 Leiligheter/sameie eller 2 988 Ettromsleiligheter . Mye bedre enn hotell!

Hvilke er de mest populære reisemålene i Province of Tarragona?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Province of Tarragona, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Miami Platja: 3 843 ferieboliger
 • Altafulla: 700 ferieboliger
 • El Perello: 1 520 ferieboliger
 • L'Ametlla de Mar: 2 453 ferieboliger
 • Cambrils: 3 369 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Province of Tarragona! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Province of Tarragona?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Province of Tarragona med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Miami Platja: 3 843 ferieboliger
 • Altafulla: 700 ferieboliger
 • El Perello: 1 520 ferieboliger
 • L'Ametlla de Mar: 2 453 ferieboliger
 • Cambrils: 3 369 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Province of Tarragona?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Province of Tarragona. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Punta del Fangar: 2 592 ferieboliger
 • Freginals stasjon: 1 284 ferieboliger
 • L'Ampolla-El Perelló-Deltebre stasjon: 2 496 ferieboliger
 • Celler Mas Foraster vingård: 560 ferieboliger
 • Mont-roig del Camp stasjon: 4 238 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Province of Tarragona på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie ved Costa Dorada og i Tarragona

Forestill deg at du begraver tærne i gylden sand som har blitt varmet opp av solen, mens du lukker øynene, hører bruset fra bølgene og kjenner den behagelige brisen fra Middelhavet mot ansiktet. Får dette mentale bildet reisefeberen til å bre seg i kroppen er et feriehus ved Costa Dorada noe for deg. Costa Dorada, eller «den gylne kysten», får sitt navn etter sine lange, vide strender, dekket av fin, lysebrun sand. Området ligger øst i Spania og strekker seg i om lag 22 mil langs den vakre Tarragona-provinsen. Her finner du en mengde sjarmerende småsteder og badebyer, fra Calafell i nord til St San Carlos de la Rapita i sør. Juvelen i samlingen kan imidlertid sies å være provinsens hovedstad, der den ligger idyllisk plassert på en åsside ved havet. Velger du en feriebolig i Tarragona by, får du nemlig alt området har å by på av vakre strender, krystallklart vann og spennende severdigheter, så vel som livlig atmosfære, varierte aktivitetstilbud og kulturelle begivenheter.

Severdigheter i nærheten av din feriebolig ved Costa Dorada og i Tarragona

Tarragona er den nest største byen i regionen Catalonia, og kan foruten gode strender og et sjarmerende havneområde by på mange historiske attraksjoner. Som en av de første romerske byene på det spanske fastlandet, har Tarragona en mengde romerske ruiner og monumenter. Noe av det du kan få med deg er restene etter den originale bosetningen, Tarraco, som har en plassering på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du blant annet ruinene etter et amfiteater fra keiser Augustus’ tid og vel bevarte deler av den originale bymuren. Rett i utkanten av byen kan du også se Les Ferreres-akveduktene, et fascinerende monument som strekker seg over 217 meter. Besøk også det arkeologiske museet og den storslagne romersk-gotiske katedralen som skuer utover byen fra toppen av åskammen. Det er også en mengde severdigheter å få med seg andre steder langs den gylne kysten. Med en leilighet ved Costa Dorada og i Tarragona kan du for eksempel oppleve middelalderklostrene i Poblet eller Santes Creus, Triumfbuen i Berà og kunstneren Gaudís fødeby, Reus. Arven etter romersk tid er for øvrig tydelig over hele kysten, så det finnes en mengde spennende ruiner å utforske. Naturen i innlandsområdene er også i seg selv et skue, med fjell og idylliske vingårder, olivenlunder og bondegårder spredt ut i det grønne landskapet. En reise til Costa Dorada og Tarragona gir deg også muligheten til å oppleve en mengde morsomme festivaler og kulturelle happenings. Legger du for eksempel turen til august, kan du få med deg feiringen av flere store fiestas i området, hvor både dansing, fyrverkeri og ikke minst god stemning er blant ingrediensene.

Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Costa Dorada og i Tarragona

Området rundt Tarragona og langs den gylne kysten er verdenskjent for sine fantastiske strender, noe som gjør området til et svært populært reisemål i sommermånedene. Med en feriebolig ved Costa Dorada kan du nyte badelivet på livlige bystrender med svært god kvalitet, eller oppdage bortgjemte bukter og skjulte paradis hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte solen. Er du av den mer aktive sorten kan både Tarragona, Salou og mange andre badebyer langs kysten by på vannsport av alle slag. Her kan du prøve deg på alt fra vindsurfing til dykking. Områdets flotte natur gir også gode muligheter for aktiviteter som terrengsykling, hesteridning, fotturer og fjellklatring. En leilighet ved Costa Dorada eller i Tarragona er også ideelt for golfere, og en tur til landsbyen Calafell er perfekt for den som vil kombinere strandliv i verdensklasse med ypperlige golfbaner. Naturparken Delta del Ebre er også spekket med muligheter for den som vil oppleve storslått natur og våtmarker med et rikt dyreliv. Fornøyelsesparken PortAventura er med sine mer enn 30 attraksjoner et must for de som reiser med familien, for ikke å snakke om vannparken Aquapolis i La Pineda.

Spis & drikk nær ditt feriehus ved Costa Dorada

En reise til Tarragona og Costa Dorada er ikke komplett uten å ha smakt noen lokale spesialiteter, og her kan du velge og vrake i god vin og deilig middelhavsmat. Sjømat er en sentral del av den katalanske gastronomien, og selvfølgelig svært populært i de mange kystbyene. Rettene serveres gjerne sammen med lokalprodusert olivenolje, friske grønnsaker, ris og pasta. En tur til San Carlos de la Rapita kan absolutt anbefales hvis du virkelig vil fråtse i havets delikatesser, da byen er kjent for sine mange gode sjømatrestauranter. Det samme gjelder det pittoreske havneområdet i Tarragona. Prøv også tradisjonelle katalanske retter som frokostklassikeren pa amb tomàquet – brød med tomat, olivenolje og havsalt, eller crème brûlée-varianten crema catalana. Tapas har også blitt svært populært i Tarragona og mange av de andre byene i området, og her skal man kunne finne noe for enhver smak og lommebok.

Slik kan du reise til Costa Dorada og Tarragona

Den mest sentrale flyplassen i området er Reus lufthavn, som ligger om lag en mil unna Tarragona. Her finnes det mange skytteltjenester og andre transportmuligheter til de ulike badebyene langs Costa Dorada. Fra byer som Sandefjord eller Bergen, har du muligheten til å fly direkte til Barcelonas hovedflyplass El Prat, for så å ta tog eller buss videre derfra. Skal du til Tarragona vil dette ta om lag to timer. Det er også mulig å leie egen bil på flyplassene. Ellers har hele Catalonia-regionen et generelt godt utygd tog- og bussnettverk, og drosjer er rimelige, pålitelige og lett tilgjengelig i byene.

Utforsk reisemål rundt Province of Tarragona

Miami Platja
3 843 ferieboliger
Altafulla
700 ferieboliger
El Perello
1 520 ferieboliger
L'Ametlla de Mar
2 453 ferieboliger
Cambrils
3 369 ferieboliger
Riudoms
3 166 ferieboliger
Salou
2 691 ferieboliger
Tarragona
2 775 ferieboliger
Alfara de Carles
126 ferieboliger
Mont-roig del Camp
3 917 ferieboliger
Alcanar
450 ferieboliger
El Vendrell
1 070 ferieboliger
Figuerola del Camp
131 ferieboliger
Calafell
924 ferieboliger
L'Albiol
266 ferieboliger
Roda de Bara
954 ferieboliger
El Masroig
51 ferieboliger
Santa Oliva
988 ferieboliger
Les Tres Cales
1 832 ferieboliger
Segur de Calafell
480 ferieboliger