Hvor bør jeg bo ved Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon, Heidelberg?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 591 feriehus i Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon. Bo med familie og venner i ett av 47 Hus eller 398 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Altstadt: 45 ferieboliger
 • Ziegelhausen: 18 ferieboliger
 • Handschuhsheim: 30 ferieboliger
 • Schlierbach: 19 ferieboliger
 • Heidelberg-Kirchheim: 21 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 47 Hus nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 398 ferieboliger
 • Hytter: 67 ferieboliger
 • Sommerhus: 67 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 8 ferieboligene med basseng vi har nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 591 ferieboliger med onlinebooking og 401 med øyeblikkelig bekreftelse nær Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen stasjon!