Guide til reisemålet

Salamanca vil trollbinde deg med sine historiske plasser

Reis til Salamanca og nyt områdets monumenter, katedral og historie. Byen er kjent for hyggelige kaféer, et levende studentmiljø og gode kanoforhold. Når du i tillegg har de fotgjengervennlige gatene, vil du neppe bli skuffet. Plaza Mayor og Salamancas nye katedral er bare et par av stedene du absolutt bør få med deg. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Salamanca

Er du på utkikk etter severdigheter å utforske når du er i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt Salamanca har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

 • Villamayor Golf (3,8 km)
 • Campo de Golf de Salamanca (16,5 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Salamanca

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil du få den perfekte ferien i Salamanca. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Calisto and Melibeas hage (0,6 km)
 • Alamedilla Park (0,7 km)
 • Jesuitas Park (0,8 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Salamanca

Fly til Salamanca (SLM-Matacan), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 13,9 km unna sentrum av byen.

Foretrekker du å ta tog, kan du ta turen til La Alamedilla stasjon eller Salamanca stasjon og få sett mer av byen.

Hvor bør jeg bo ved Salamanca, ES?

I 2019 har vi 198 feriehus du kan velge blant i nærheten av Salamanca. Med blant annet 134 Leiligheter/sameie og 16 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Salamanca finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Salamanca?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Salamanca. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • San Benito kirke: 193 ferieboliger
 • Salamanca museum: 195 ferieboliger
 • Palacio Monterrey: 193 ferieboliger
 • San Marcos-kirken: 194 ferieboliger
 • Salamancas nye katedral: 193 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Salamanca på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Salamanca?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 134 Leiligheter/sameie i Salamanca. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Salamanca, finner du:

 • Sommerhus: 16 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 25 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Skihytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Salamanca?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 44 ferieboligene med basseng vi har i Salamanca. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.