Finn sted – Salamanca

Hvor bør jeg bo ved Salamanca, ES?

I 2018 har vi 164 feriehus du kan velge blant i nærheten av Salamanca. Med blant annet 120 leiligheter og 15 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Salamanca finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Salamanca?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Salamanca. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Salamanca stasjon: 169 ferieboliger
 • Salamanca (SEJ-Salamanca Train Station): 169 ferieboliger
 • Campus Miguel de Unamuno: 170 ferieboliger
 • Jesuitas Park: 173 ferieboliger
 • Alamedilla Park: 172 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Salamanca på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Salamanca?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 120 leiligheter i Salamanca. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Salamanca, finner du:

 • Hus: 15 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Salamanca?

Absolutt! Homeaway har 76 ferieboliger i sentrum til leie i Salamanca. Du har også mange andre muligheter i Salamanca og omegn, som:

 • På en golfresort: 42 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 16 ferieboliger
 • På landsbygda: 12 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Salamanca?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 3 ferieboligene med sauna vi har i Salamanca. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøk Salamanca med sine historiske plasser

  Nyt områdets kultur, historie og katedral med en feriebolig i Salamanca. Det livlige studentmiljøet er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på monumenter, hyggelige kaféer og gode kanoforhold. Plaza Mayor, Salamancas nye katedral og San Esteban nonnekloster er noen av de flotteste attraksjonene du finner her. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

  Attraksjoner i og rundt Salamanca

  Besøker du Salamanca for første gang, og lurer på hva du bør se? Ikke gå glipp av landemerker som Plaza Mayor og Salamancas nye katedral eller unike kulturelle severdigheter som Art nouveau- og art deco-museum og Museo Taurino. Dersom du har litt ekstra tid, kan du utforske kampus på Pontifical University of Salamanca og Universitetet i Salamanca. Ikke gå glipp av populære attraksjoner som San Esteban nonnekloster når du er i området. Andre ting du kan gjøre mens du er i byen, er for eksempel å dra til San Martin Church, Alberto de Churriguera y José del Castillo, Conde de Francos eller San Benito kirke.